Okulumuz Hakkında

DİKMEN İLKOKULU
DİKMEN MAH. DİKMEN MERKEZ KÜME EVLERİ DIKMEN ILKOKULU BLOK NO 134 TORTUM / ERZURUM
0442 773 5392
0442 761 2365
https://dikmenilkokulu25.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Anasınıfından başlayarak temel eğitim boyunca Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş,ahlaklı,yeniliklere açık, lider ruhlu, sorumluluk sahibi, güçlü ve zayıf yönlerini bilen, yeniliğe ve gelişime açık, hak, adalet, sorumluluk, doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, kendi kültürünü benimsemiş bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

MİSYON

Okulumuzun liderleri misyonumuzu belirlerken yine vizyon çalışmalarında olduğu gibi demokratik çerçevede veli öğretmen ve öğrencilerin görüş ve önerilerini yapılan toplantılarla tespit etmiştir. Buna göre okulumuzun Misyonu; Dikmen İlkokulu olarak ‘‘ Geleceğimizi öğrencilerimizle yeniden yaratmak, öğrencilerimizin mutlu, başarılı, bir yaşam sürdürmeleri için gerekli olan bilgi becerileri kazandırmak ’’ istiyoruz.

BAŞARILAR

Öğretmen :2
Öğrenci :28
Derslik :3
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :780
Öğretim Şekli :

Öğretim Şekli

Ders Başlama ve Bitiş

09:00-14:30

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

KALORİFER

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İL MERKEZİNE 110, İLÇE MERKEZİNE 51 KM´DİR.ULAŞIM HER ZAMAN AÇIKTIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Eski adı Sürbehan olan köyün kuruluş tarihi bilinmemektedir. Sürbehan adı ise Ermenice Surp Ohan´dan (Aziz Ohannes) gelir. Tarihsel Tao bölgesinde yer alan köydeki kilise kalıntısı Sürbehan´ın eski bir yerleşme olduğunu göstermektedir. Günümüze yıkıntıları kalmış olan kilise kubbeli ve serbest haç planlı bir yapıydı.Geçim kaynağı hayvancılıktır.Yayla kültürü vardır.Erzurum´a göre iklimi daha ılımandır.Her tarz sebze ve meyve yetişir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları